Laura Powers fuldkorns burgerboller

Hvem ikke elsker at spise nogle gode hjemmelavede burger?

Disse sunde burgerboller er super lækre og nem at lave, og ikke mindst, de smager langt bedre end dem man køber i supermarkedet.

Du kan vælge at lave en større portion som du nemt kan fryse ned til næste gang i skal have burgers 👌🏼

 Laura Powers Burger boller

Ingredienser

300 gr Fuldkorns Speltmel

500 gr Hvid Fuldkorn Hvedemel

200 gr Hvedemel

5,5 dl lunkent vand

50 gr frisk gær

Salt

½ dl solsikkeolie eller rapsolie

Sesamfrø til pynt

Fremgangsmåde

Oplys gær i det lunkent vand

Tilføj alle ingredienserne og ælt dejen indtil den er glat og smidig.

Lad den hvile ca 30 min.

Form bollerne.

Begynd at tage fra den første du formede, mal den med en pensel med vand og pres den på et læg solsikkefrø, rul den ca 1-1/2 cm flad, så frøene bliver siddende på brødet.

Gentag det samme proces med alle bollerne. Læg dem allesamen på 2 plader og lad dem efterhæve i ca 40 min.

Varm ovnen ved 220 grader med almindelig varm og bag brødet i ca 12 min. Sprøjt bollerne i mens de er i ovnen med lidt vand så de bliver sprøde.

Med denne opskrift får du ca 15 boller

LauraPower. Kostvejleder. Personlig træner