Laura Powers fuldkorns burgerboller
Hvem ikke elsker at spise nogle gode hjemmelavede burger?
Disse sunde burgerboller er super lækre og nem at lave, og ikke mindst, de smager langt bedre end dem man køber i supermarkedet.
Du kan vælge at lave en større portion som du nemt kan fryse ned til næste gang i skal have burgers 👌🏼
Laura Powers Burger boller
Ingredienser
300 gr Fuldkorns Speltmel
500 gr Hvid Fuldkorn Hvedemel
200 gr Hvedemel
5,5 dl lunkent vand
50 gr frisk gær
Salt
½ dl solsikkeolie eller rapsolie
Sesamfrø til pynt
Fremgangsmåde
Oplys gær i det lunkent vand
Tilføj alle ingredienserne og ælt dejen indtil den er glat og smidig.
Lad den hvile ca 30 min.
Form bollerne.
Begynd at tage fra den første du formede, mal den med en pensel med vand og pres den på et læg solsikkefrø, rul den ca 1-1/2 cm flad, så frøene bliver siddende på brødet.
Gentag det samme proces med alle bollerne. Læg dem allesamen på 2 plader og lad dem efterhæve i ca 40 min.
Varm ovnen ved 220 grader med almindelig varm og bag brødet i ca 12 min. Sprøjt bollerne i mens de er i ovnen med lidt vand så de bliver sprøde.
Med denne opskrift får du ca 15 boller
LauraPower. Kostvejleder. Personlig træner
Læg en kommentar