Laura Powers tortillas de papa-spansk tortilla
Denne tortilla de papas er en typisk ret fra spanien og endelig meget nem at lave. Jeg laver den tit når der er kartoffelrester fra aftensmaden, så det tager ingen tid. Børnene elsker den.
I spanien bliver den også spist som tapas, kold eller varm.
Man kan også putte chorizo i, den smager rigtigt godt. Velbekomme.
Spansk tortilla / Tortilla de papas
Ingredienser
1 kg kartofler
1 store løg
2 fede hvidløg
4 æg
Salt og peber
Fremgangsmåde:
Skræl kartoflerne og skær dem enten i små firkanter eller skiver.
Steg dem i lidt rapsolie indtil de er gyldne på en pande.
Snit løg og hvidløg, blænd dem med kartoflerne.
Når løgene er kogt, hæld æggene med salt og peber i.
Kog tortillaen færdig i svag varme.
Vend den forsigtigt med at placere en tallerken på panden, og læg den tilbage så den bliver kogt færdig.
Evt. drys med lidt mozzarellaost eller parmesan, lad den smelte.
Buen provecho!
Velbekomme!
LauraPower. Kostvejleder. Personlig træner