referencer

Karin3Karin1 Karin2

Karin Duelund – ønsket vægttab 15 kg!

Jeg har kendt Karin i ca. 6 år, hun har været med i mine Zumba timer fra starten. Den gang var Karin overvægtig og tabte sig mange kilo ved hjælp af kost og dans. Men Karin tog desværre på igen. Hun blev ved med at motionere. På grund at en lavt stofskifte og sit natarbejde, kunne hun ikke tabe sig trods masser af motion. Jeg lovede hende at jeg ville hjælpe lige så snart jeg uddannede mig, og hun var super klar og motiveret til at give den en chance. Vi startede i maj måned for 11 uger siden, hun tabte sig 10,6 kg og i alt 40cm !! Og hun bliver ved indtil de sidste 5 kg ryger også ud .

Karin har taget en sej kamp, hun har fulgt mine kostråd og kommet både til zumba og min træning plus hendes løbeture.

Alt har bidraget i den grad til denne succes. Jeg er stolt af hende!

Karin, 55 år – Sundhedsassistent

“Jeg har som sagt kendt Laura i 6 år i starten som zumba instruktør, og har dyrket zumba i 6 år samt crossfit i ca 1 år. Har prøvet mange kure i mit liv og fundet ud af at kost og motion er den bedste vej. Laura lovede at hjælpe mig når hun blev færdig som kostvejleder og personlig træner. Hun er utrolig positiv, ærlig og hård på den gode måde, hun har motiveret mig til at tabe mig. Hun kan få en med til det meste som giver bonus med hensyn til vægttab og muskler. Hvis man har en dårlig dag, kan hendes humør og energi få en i det bedste humør igen. Jeg har ca 5 kg til mit mål og det er jeg super glad for takket være god hjælp fra Laura.

KAN VARMT ANBEFALE LAURA TIL KOSTVEJLEDNING OG PERSONLIG TRÆNING.”


 

Personligt træningsforløb for Per hos LauraPower

Så er Per færdig med sit 8 uges personlig træning forløb hos mig, hans mål er vægttab og selvfølgeligt blive sundere og stærkere. Han har en dårlig knæ som gør at han ikke kan hoppe, men kan godt lide at cykle ,så det er det vi brugte til at få pulsen op og lave intervaltræning.Det er tydelig at se hans kondition er blevet meget forbedret og han er så motiveret at han giver den gas til træningen. Disse 8 uger har Per brugt til at lære at have den gode følelse man får efter at knokle, man er stolt af sig selv, man får mere energi og glæde.
Per har ikke nået sit mål endnu, men han er i den grad godt på vej or derfor vil han have endnu et 8 uges forløb for at nærme sig målet. Jeg er selvfølgeligt stolt af ham!! Og vi bliver ved med at kæmpe for et bedre og sundere livstil med alt det indevarer. Her er nogle billeder af seje Per. 

Per, 54 år – Projektleder

Og tak fordi jeg får lov til at tæske dig hver gang!!!


OBS på billedet med siden til maven og holdningen 


En god beslutning

”Jeg fik forvredet mit knæ på skiferie som gjorde at jeg ikke kunne gå op ad trapper og jeg fik besked på at holde det i ro. I forlængelse af dette kom en lang periode uden træning og motion. For at få et spark bagi, henvendte jeg mig til Laura med et ønske om råd og vejledning vedrørende kost og motion. Jeg må indrømme at det var en god beslutning. Laura er en fantastisk inspirerende og motiverende person, som godt ved hvilke knapper hun skal trykke på for at få en til at yde sit optimale.

Laura er nærværende, engageret og altid i god humør. Laura er god til at tilpasse sine træningsprogrammer til den enkeltes behøv og niveau. Jeg er rigtig glad for mit forløb hos hende og jeg vil give hende mine bedste anbefalinger.

” Vil du opnå det samme fantastiske resultat som Karin så vælg min opstartspakke og investér i dit nye liv!

Hanne, 57 år – Service Delivery Manager


Jeg har lært at kunne lide træning!

”Jeg startede et forløb hos Laura som personlig træner med et udgangspunkt der var fysisk under nulpunktet. Jeg har lange arbejdsdage ved et skrivebord, kører langt i bil til og fra arbejde – kort sagt: inaktiv. Træning og fysisk aktivitet var en by i Rusland – og jeg hadede at træne, jeg synes det var hårdt, svært og der var ingen glæde forbundet med det. Men…. samtidig vidste jeg jo godt, at kroppen har godt af at blive brugt. Jeg kontaktede Laura, som med stor energi, forståelse og den rette mængde moderat pres/motivation fik mig til at træne.”

“Jeg fandt ud af, at jeg er stærkere, end jeg troede, at jeg kan holde ud længere end jeg troede, og jeg fandt ud af,  at træning giver ro i hovedet, hvilket er en meget stor gevinst. For første gang i mit voksne liv træner jeg nu regelmæssigt, og det bliver jeg ved med”

Louise Elmgaard Thiem, 46 år – uddannelsesleder


12 ugers forløb og en slankere og stærkere krop!

”Jeg har haft et 12 ugers forløb hos Laura, det har været så godt og det er nærmest en hel ny stærkere og slankere krop vi har bygget. Jeg anbefaler alle til Laura, både dem som vil opnå stærkere krop efter skader eller bare skal have hjælp til de rigtige øvelser. Laura er fantastisk????????????”

Patricia 26 år, Kontorassistent


8 ugers forløb hos LauraPower

Eva som er sygeplejerske har været hos et 8 ugers forløb hos LauraPower. Mit hovedformål var at komme i form til at kunne løbe igen efter en længere skadesperiode. Det har jeg nået på en sjov og anderledes måde. Er du som jeg ikke til fitnesscentre men hellere vil hjemmetræne indendørs/udendørs er Laura et godt bud. Supermotiverende og skrap på den gode måde, der gør at du kan nå dit mål.

Jeg lavede mange sjove ting undervejs???? – Just do it! “

Tak Laura

Eva, 57 år – Sygeplejerske


Træningsforløb for 2 hos LauraPower

Vi valgte at starte på et forløb hos Laura – sammen – så vi havde hinanden som støtte i forløbet. Det var fedt at have hinanden til at opmuntre til træning, men også til at følge kostplanen. Det satte vi begge stor pris på – og vil helt klart anbefale andre at gøre det samme.

Vi trænede sammen med Laura en gang om ugen – og trænede alene (sammen) resten af ugen.

Under træningen med Laura var der altid motiverende ord fra hende, som pressede os til at yde vores maksimale. Det var hårdt mens det stod på – men det var en sejr, når man fandt ud af at man faktisk kunne præstere meget mere end man troede. Vi tror faktisk ikke vi nogensinde har trænet med effekt, før vi startede hos Laura. Vi var altid presset, men kunne sagtens mærke at formen blev forbedret i den tid vi trænede med Laura. For selvom vi var presset kunne vi pludselig løbe længere, lave flere gentagelser i øvelserne eller træne med større belastning. Træningen hjemme hos Laura på gården var spændende, anderledes og sjov. Vi synes det var fedt at træne udenfor – og lave de øvelser hun fra gang til gang valgte til os. Nogle af øvelserne var nogen vi skulle lave sammen, og det var både motiverende og skægt.
Laura er meget lattermild og sød at være sammen med, så vi fik også grint og moret os under træningen.

Vi vil til enhver tid sende vores varmeste anbefalinger til Laura.

Pernille, 35 år – Hjemmehjælper og Charlotte, 37 år – Bogholder


LauraPower er en enestående træner

Laura power er en enestående træner og guide hvis man har brug for et kærligt spark i den rigtige retning i fht. at komme igang med en livsstilsændring. Jeg mødte Laura via hendes zumba for nogle år siden. Allerede der blev man draget af hendes personlighed og gejst samt smittende positive syn på livet.

Jeg startede op hos Laura i januar 2017 efter at have været ramt af sygdom med stress et halvt år forinden grundet forskellige omstændigheder med sygdom on/off over de sidste år. Bla. 5 diskusprolapser hvoraf 1 i nakken blev fjernet 2011 samt at jeg fik fjernet min skjoldbruskkirtel 3 mdr. senere og dermed tog meget på. Livsglæden var mildest talt i bund. Men Laura ændrede mit syn på hvad jeg kan. Jeg fik udarbejdet en kostplan og en træningsplan af Laura. Det var et godt og vigtigt holdepunkt for mig og Laura var min power til at fortsætte. Jeg blev syg med 2 nye diskusprolapser under mit forløb med Laura, men holdt ved med kost og den motion der var muligt.
Jeg opdagede via Laura at der er så meget jeg godt kan, til trods for udsigt til en ny operation. Jeg har valgt ikke at fokusere så meget på min vægt i tal, men mere på hvad jeg kan gøre for at få en sundere livsstil. Min fordøjelse og søvn er blevet så meget bedre. Jeg har tabt en masse cm på kroppen – faktisk hele 10 cm i livet. Flere af de tal Laura fokuserer på via livsstilsændring, er blevet væsentligt forbedret. Det giver i den grad troen på mig selv et boost i den rigtige retning. Mit stofskifte der stadig ikke er medicinsk velreguleret, gør at jeg tænker vægten må komme hen ad vejen.
Jeg har sammen med Laura valgt at kæmpe mig igennem sommeren på egen hånd. Det er hårdt, men det kører. Når efteråret igen banker på, håber jeg at være selvkørende og ellers har Laura lovet at tage mig under sine vinger igen. Det er trygt at vide .

Laura får mine bedste og største anbefalinger med på vejen.
Hun er og bliver en POWER WOMAN ♥

Anni, 47 år -Pædagog

_______________________________________________________________________________

Pernille, 36år- Bogholder

Tusind, tusind, tusind tak for 3 rigtige gode OG hårde måneder hos dig Laura❤. Du har i den grad formået at få ændret en del hos mig og jeg er dig evig taknemmelig over dette! Jeg vil til hver en tid give den bedste anbefaling????????❤. Tak for dig????

STORT tak for skubbet Laura, jeg fortsætter med kost og træning.

________________________________________________________________________________

Mie 47, lægesekretær

Efter lang tids overvejelse besluttede jeg mig for at booke et personligt træningsforløb hos Laura. Det eneste jeg har fortrudt er at jeg ikke gjorde det noget før ????Det har været et super forløb fra start til slut. Laura har været meget motiverende og inspirerende og har styret forløbet med både hård og kærlig hånd. Jeg nåede mit mål og det har været dejligt at se så gode resultater. Jeg vil til enhver tid anbefale Laura som personlig træner.

________________________________________________________________________________

Anja 47år – Vicevært

Kære Laura ..Nu er 12 ugers forløb hos dig slut men hvilket forløb.Jeg er så stolt over min forandring og over at jeg trods en masse modgang og mors bortgang har holdt fast i den sunde livsstil og træningen.Du har været en kæmpe støtte og inspiration under hele forløbet og jeg har elsket at blive udsat for den ene udfordring efter den anden.Det har også været grænseoverskridende men jeg har kastet mig ud i det og gjort ting jeg ikke havde troet på jeg ville kunne.Du har hjulpet mig på så mange områder og fået mig så godt igang så jeg er slet ikke bange for at stå alene ❤️ Vi ses jo snart igen ,men af hjertet tak fordi du har støttet og alligevel skubbet mig ud i de ting jeg ikke troede jeg kunne ???????????????? Tak for dig og dit pragtfulde væsen.Til alle vil jeg sige ,at hvis i har brug får et seriøst skub i den rigtige retning så er det Laura i skal kontakte.Jeg et så glad for jeg tog skridtet ❤️ kæmpe knus og hilsner fra en glad Anja og en glad mand der også har tabt sig ❤️

________________________________________________________________________________

 Kontakt personlig træner og kostvejleder LauraPower

Mobil ☎ 22455025 ✓

Tag det første skridt i dag!

Er det nu du vil i dit livs form og ændre din livsstil? Jeg er klar!

Send mig en mail