“Jeg har haft et træningsforløb hos Laura, som har rykket en del ved mine personlige grænser. Før jeg begyndte forløbet kunne jeg ikke overskue, hvordan jeg kunne træne flere gange om ugen og da min krop ikke var i form, var det svært at få lysten frem. Hurtigt opdagede jeg dog, at med Lauras gode ideer og en vedholdenhed kom min krop “op i gear”. Det er en dejlig oplevelse at have muskler og lyst til at bruge dem :0)”

Sandy, 37 år Skolelærer


“Stor ros til Laura, hun har en smittende energi og en fantastisk evne til at motivere. Jeg startede mit forløb ganske utrænet, og føler nu efter to måneder at jeg er så godt igang. Jeg har lært en masse gode øvelser. Alle de timer jeg har svedt, er kommet så rigeligt tilbage i øget energi og velvære.Nu gælder det bare at fortsætte de gode træningsvaner, for at komme helt i mål. Det er noget af det bedste jeg har gjort for mig selv. 5 stjerner her fra”

Mai, 54 år. Selvstændig


“Jeg har som sagt kendt Laura i 6 år i starten som zumba instruktør, og har dyrket zumba i 6 år samt crossfit i ca 1 år. Har prøvet mange kure i mit liv og fundet ud af at kost og motion er den bedste vej. Laura lovede at hjælpe mig når hun blev færdig som kostvejleder og personlig træner. Hun er utrolig positiv, ærlig og hård på den gode måde, hun har motiveret mig til at tabe mig. Hun kan få en med til det meste som giver bonus med hensyn til vægttab og muskler. Hvis man har en dårlig dag, kan hendes humør og energi få en i det bedste humør igen. Jeg har ca 5 kg til mit mål og det er jeg super glad for takket være god hjælp fra Laura. KAN VARMT ANBEFALE LAURA TIL KOSTVEJLEDNING OG PERSONLIG TRÆNING.”

Klik her og se hele Karins forløb!

Karin, 56 år. Sundhedsassistent


“Tak for et godt forløb Laura. Fantastisk god træning og egentlig utroligt man kan smile og grine når man træner hårdt. Men det kan man hos dig”

Klik her og se hele Pers forløb!

Per, 54 år. Projektleder


Jeg har haft et 12 ugers forløb hos Laura, det har været så godt og det er nærmest en hel ny stærkere og slankere krop vi har bygget???????? Jeg anbefaler alle til Laura, både dem som vil opnå stærkere krop efter skader eller bare skal have hjælp til de rigtige øvelser. Laura er fantastisk????????????

Patricia 26 år. Kontorassistent


Jeg har lært at kunne lide træning.

Jeg startede et forløb hos Laura som personlig træner med et udgangspunkt der var fysisk under nulpunktet. Jeg har lange arbejdsdage ved et skrivebord, kører langt i bil til og fra arbejde – kort sagt: inaktiv. Træning og fysisk aktivitet var en by i Rusland – og jeg hadede at træne, jeg synes det var hårdt, svært og der var ingen glæde forbundet med det.
Men…. samtidig vidste jeg jo godt, at kroppen har godt af at blive brugt. Jeg kontaktede Laura, som med stor energi, forståelse og den rette mængde moderat pres/motivation fik mig til at træne. Jeg fandt ud af, at jeg er stærkere, end jeg troede, at jeg kan holde ud længere end jeg troede, og jeg fandt ud af,  at træning giver ro i hovedet, hvilket er en meget stor gevinst. For første gang i mit voksne liv træner jeg nu regelmæssigt, og det bliver jeg ved med 🙂

Louise 46 år. Uddannelsesleder“

________________________________________________________________________________

Jeg er så glad for at jeg valgte LauraPower da jeg besluttede mig for at kontakte en personlig træner! Helt fra starten af følte jeg at der blev taget godt hånd om mit forløb med træningsplan og kostråd, og selvfølgelig den ugentlige træningsgang hvor jeg gang på gang så resultater. Jeg er næsten helt ked af at have afsluttet forløbet fordi det var så fantastisk, men jeg glæder mig selvfølgelig over den tydelige udvikling jeg kan se der er sket på bare to måneder! Jeg vil klart anbefale Laura og jeg har allerede lyst til et forløb til!”

Maria 20 år. Medicin studerende